Keukenhof

Lisse is gelegen aan het Noordelijkste puntje van de Kagerplassen, een gunstig uitgangspunt voor een boottocht van anderhalf uur door dit prachtige natuurgebied. Sfeervolle dorpjes worden afgewisseld met groende natuurgebieden en onderweg passeer je tientallen molens. Het Groene Hart van Zuid-Holland is vanaf het water op z’n mooist

De Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.

Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet.

Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Lisse waar we aan boord gaan voor een schitterende rondvaart over de Kagerplassen. Hier kunt u genieten van het fraaie uitzicht, historische molens en de kenmerkende dorpen in de prachtige natuur. Dit alles onder het genot van een kopje koffie met gebak. Hierna kunt u de Keukenhof op eigen gelegenheid bewonderen. We sluiten de dag af in Hoek van Holland met een heerlijk driegangen diner.

Van 21 maart t/m 19 mei 2019

 

Inclusief:

  • vervoer per luxe touringcar
  • kopjes koffie met gebak
  • vaarkosten
  • entree
  • 3-gangen diner

 

Prijs per persoon vanaf € 61,50 p.p.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

tour-bg vervoer-bg vervoer-bg